Персонализирана пощенска реклама

Персонализирана пощенска реклама

 


Image 00078Kак можете да продавате повече, като изразходвате по- малко средства? - основен въпрос в днешния конкурентен свят.

Най-ефективното и разпространено средство в световен     мащаб е директният маркетинг.
А директната поща е най-масовото средство за комуникация, използвано в света.


Директната поща /direct mail/ е едно от най- резултатните средства за изграждане на лично доверие. Посланието, отправено към конкретни потребители е уникално по съдържаниe и персонално адресирано. Личната комуникация спомага за създаване на благоприятно отношение у клиента към вас.


Най- добрият начин да успеете да привлечете и задържите клиентите си е като насочите вниманието си към всеки един от тях, да заложите на двустранната комуникация във взаимоотношенията си с тях. 
Директната поща е отлично средство за поддържане на постоянни, добри взаимоотношения с клиентите Ви.

Предимства на персонализираната директната поща в сравнение с останалите рекламни медии:

   - точно определяне на потребителския сегмент - посланието достига до определени лица
   - персонализация - предизвиква интерес и внимание, което определя високата степен на четимост - 60 - 70%. Личната комуникация спомага за създаване на благоприятно отношение у адресата към изпращача.
   - бързина на комуникацията - за кратки срокове се достига до голям брой потребители
   - измеримост на отговорите и възможност за тестване 
   -  най - евтиният метод отнесен към продажбите

Уверете се сами!  


Сравнение как се покачва ефективността на директната поща при използване на персонализация


Image 00079                                                                         


Според изследване на Асоцияцията по директен маркетинг /Direct Marketing Association/ включващо всички способи на директния маркетинг, всеки 1 долар, похарчен за персонализирана директна поща довежда до 11 долара приход от продажби – повече от два пъти в сравнение с възвращаемостта, получена чрез която и да е друга медия.


Направете бизнеса си по- успешен чрез услугата ни персонализирана пощенска реклама:

Към настоящият момент разполагаме с един от най - големите в страната центърове за печат на променливи данни и автоматично влагане на документи, писма и рекламни материали в пликове. Притежаваме индустриални лазерни принтери за персонализация и машини за ватоматично влагане.
Месечният капацитет за персонализация на документи е над 10 млн. листа А4 едностранно или 5 млн. листа двустранно. Разполагаме с мощен софтуерен пакет за динамичен печат, който ни дава възможност за въвеждане на различни формати и структури база данни.  Конфиденциалността на информацоята е гарантирана.
Капацитетът за влагане на документи е над 5 млн. плика месечно.
Разносът на пратките на нашите клиенти възлагаме на подизпълнители. Работили сме с Български пощи и частни лицензирани куриери.

- Управление на адресите

•    Компютърна обработка на клиентски файлове  и отсяване на различни потребителски сегменти. Можете да ни изпращате Вашите бази данни в подходящ компютърен формат.

-  Производствен цикъл

Осигуряваме всички елементи, необходими за мейлинг кампания.

  • Дизайн и предпечат на рекламни материали, лични писма, формуляри, карти за отговор
  • Ролен и листов пълноцветен печат върху офсетови и покрити хартии
  • Персонализиране на Вашите формуляри, лични писма и рекламни материали
  • Доставка на пликове и печат върху тях - Кои пликове са подходящи за автоматично влагане? 
  • Подготовка на пратките - автоматично влагане в пликове или в полиетиленово фолио
  • Адресиране - чрез самозалепващи етикети или персонализация на вложения материал
  • Разпращане до конкретни адресати

 

       Image 00084                          Image 00085    

                                                      Image 00086


 

-  Обработка на отговорите

 Като допълнителна услуга предлагаме получаване на отговорите, обработката им и анализ на резултатите. Вие ще си спестите време и неудобства, а ние Ви гарантираме пълна конфиденциалност.

Доверете ни се и ще получите професионално изпълнение на кампаниите Ви директна поща, 
гарантирано от нашата компетентност и технологична подготовка.

 

Предлагаме Ви нестандартен вид директна поща: Плик – писмо /self-mailer/

                                       Image 00087

Освен стандартния вариант на персонализираната пощенска реклама, ние Ви предлагаме и нещо ново,     т.нар. плик – писмо. Това е  писмо, рекламен материал и плик в едно. Поради нестандартния му вид, клиентите проявяват интерес и процентът на отговорите е висок в сравнение със стандартната директна поща.                    

При интерес от Ваша страна ни изпратете запитване или поръчка Запитване/Поръчка.

В случай, че Вие ни изпратите готов файл за печат моля да имате предвид следните изисквания: 
Какви са изискванията към файловете?

Преди да се отпечатат материалите по Вашата поръчка нашият предпечатен отдел подготвя мостра за одобрение за печат: Какво представлява мостра за одобрение за печат?

 

 

Готови ли сте да повишите нивото на отговорите при Вашата

                 персонализирана пощенска реклама?


      Ние правим 1:1 персонализирания маркетинг лесен!
 

Обадете ни се и ще получите 10% отстъпка от Вашата първа поръчка!

 

Персонализираната пощенска реклама и печатът на променлива информация са известни още като One– to –One маркетинг или персонализиран печат.
Независимо как наричате Вашата потребителски ориентирана маркетингова стратегия има един еднствен способ/ключ за постигане на максимална възвръщаемост на направената инвестиция за получаване на клиентски отговор. И тя е персонално отношение към всеки клиент!
Най- новите тендеции в комуникацията с потребителите в световен мащаб са свързани с индивидуалните послания към все по- малки сегменти и дори отделни потребители.  За да направите впечатление, за да Ви забележат и  да накарате клиентите си да действат, проявете уважение към тях чрез лично обръщение и послание.


Дигиталният печат е съвременна технология за печат с изключително високо качество, подходяща за малки тиражи и когато е необходима бързина на изпълнението. Отпечатайте рекламните си материали в тиражи от 1 до 400 броя /за формат А3+/ с персонално обръщение към всеки клиент и индивидуален дизайн. Във времето на малобройните клиенти трябва всеки един да бъде ухажван.
Ние в Унимедиа имаме достатъчно познания и опит, за да Ви гарантираме  ефективна, надежна и бърза персонализация на Вашите презентационни и рекламни материали.

В областта на директния маркетинг съществува правилото “60-30-10”. Успехът на директната поща зависи:
 - 60% - от подходящо подбрания списък от адресати
 - 30% - от това да предложите подходяща оферта
 - 10% - от дизайна.

Създаването и поддържането на актуален списък с данни на Вашите клиенти е изключително важен за да бъдат ефективни Вашите кампании директен маркетинг.  Колкото е по- пълен този списък, колкото повече знаете за Вашите клиенти – профил, желания, начин на живот, толкова по – успешни и адекватни маркетингови послания ще създадете. Доказано е, че клиентите реагират бързо и връщат отговор на оферти, които отговарят на техните индивидуални потребности и желания. В карайна сметка потребителите са доволни и поръчките растат. 
Компаниите, които правят директна поща не само чрез персонализиран печат, но и чрез печат на персонализирани изображения постигат най-висока степен на възвръщаемост на маркетинговата инвестиция.

При интерес от Ваша страна ни изпратете запитване или поръчка Запитване/Поръчка.

Актуално Прочети още

Персонализирани хартиени торбички

Създаваме хартиени торбички с уникален дизайн за всеки клиент. Демонстрирайте уважение чрез персонализиран текст и изображение.